Naturis brok Pers HE Zalm 15 kg

Naturis brok Pers HE Zalm 15 kg
60,99 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeN1002
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Naturis brok pers HE Zalm 15 kg:

Persbrok is een brok met een heel hoge voedingswaarde omdat deze brokken, zoals het woord al zegt, geperst worden. Naturis persbrokken worden allemaal koudgeperst en het is net doordat er geen al te hoge temperaturen aan te pas komen dat er zo een hoge voedingswaarde en goede darmopneembaarheid bewaard blijven.

Persbrok is ideaal om in combinatie met vers vlees te geven daar de vertering van persbrokken en vlees bijna identiek zijn.

De persbrok zonder gluten heeft een hoge opname door zijn uitstekende grondstoffen en er moet zeer weinig van gevoerd worden. Je dient de brok af te wegen en de aanbevolen voedingshoeveelheid niet te overschrijden in de beginfase.

Voedingsadvies:
Gewicht hond in kg Voeding per dag in gr

KG
GR
1-5
70-150
6-10
120-170
11-20
170-280
21-40
300-400
41-60
400-600
> 60
650-750


Zorg ervoor dat jouw hond altijd de beschikking heeft over vers drinkwater.
Persbrok Lam:

Ruw eiwit: 26,0%
Ruw vet: 11,0%
Ruwe celstof: 1,3%
Ruwe as: 5,5%
Vochtgehalte: 8,0%
Zetmeel: 37,7%
Energie: 3736 (kcal/kg)

Calcium: 1,1%
Fosfor: 1,0%
Natrium: 1,3 g/kg
Magnesium: 2,4 g/kg
Kalium: 3,8 g/kg

Omega3-vetzuren: 5,5 g/kg
Omega 6-vetzuren: 24,2 g/kg
Linolzuur: 23,8 g/kg
Alfa-linoleenzuur: 1,5 g/kg
Arachide: 0,4 g/kg

Toelichting grondstoffen:

Tarwe(gluten)vrij.
Hoog gehalte aan gedroogde zalm.
Gedroogde zalm als “dierlijke” eiwitbron
Optimale vertering door een uitgebalanceerde samenstelling.
Bevat zeewier.
Inzet van lijnzaad, rijk aan het omega-3-vetzuur alfa-linoleenzuur.
Bevat zalmolie, rijk aan de omega-3-vetzuren EPA en DHA.
Draagt bij aan een goede huid- en vachtconditie.
Ondersteunt de darmwerking.
Ondersteunt het vetmetabolisme.
Geperste voeding, betere verteerbaarheid.
Snellere opname voedingsstoffen in relatie tot geëxtrudeerde producten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review